Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

26.02.2019

Екс претседателот на Хрватска, Иво Јосиповиќ, на средба со доктор Жан Митрев

Екс претседателот на Хрватска Иво Јосиповиќ со свои соработници ја посетија Клиничката болница „Жан Митрев“ каде што имаа средба со првиот човек на клиниката, доктор Жан Митрев. Гостите од Хрватска се информираа за сите достигнувања на нашата клиника како од аспект на медицинскиот третман на пациентите така и од техничката и стручна опременост на болницата. Идната соработка и пријателските односи останаа идни планови кои несомнено ќе се развиваат во секој поглед и на секое ниво а за што и до сега говореа еден дел од нашите специјалисти кои имаат поминато еден период од својот работен век токму во пријателска Хрватска.