Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

27.11.2019

Го подржуваме светот на различни а еднакви

Zan Mitrev Clinic продолжува со подршка на културата во нашата држава. Оваа година со несебична поддршка за оригиналните „Игри без маска“ коишто ќе се одржат на 27, 28 и 29 ноември во Македонскиот Народен Театар во Скопје .
Драго ни е што и оваа година имавме чест да придонесеме во ширење на културата и пораките кои таа ги испраќа до целиот свет. На овој меѓународен инклузивен драмски фестивал чиј организатор е здружението на граѓани „Свет на различни а еднакви“ ќе учествуваат театарски екипи од неколку земји од регионот а посебно ни драго што меѓу нив голем дел се деца.
Zan Mitrev Clinic и понатаму несебично ќе ги подржува сите проекти кои се со цел јакнење на свеста на граѓаните за прифаќање на лицата со хендикеп во своето непосредно и секојдневно опкружување.