Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

22.02.2023

И оваа година Клиника Жан Митрев во соработка со Црвен крст организираа бесплатни прегледи

Одделот за психологија и психотерапијапри нашата Клиника и оваа година традиционално организиранастани за граѓани, предавања и работилници за волонтерите на Црвен Крст на град Скопје, бесплатни кардиолошки и педијатриски прегледи за ранлива категорија на граѓани, како и викенд активности за дечињата оперирани од вродени срцеви маани. Сето ова е во рамки на Неделата на борба против срцево садови заболувања.

Споделуваме со вас дел од атмосферата од вчерашниот настан организиран за нашите граѓани!