Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

08.08.2022

IgG тест за антитела

Овој тест за IgG антитела може да ни помогне при:

  1. Одредување и следење на имунолошкиот одговор на вакцините, вклучувајќи и истражување за да се утврди колку долго трае одговорот;
  2. Добивање на информација дали лицето било во контакт со вирусот, дали има заштитни антитела по прележана болест или вакцинација.

Тестот е CE сертифициран и се работи на целосно автоматски имунолошки анализатор, а резултатите се добиваат само за неколку часа од земањето на примерокот.
Резултатите кои се добиваат со овие тестови се точна, нумеричка концентрација на присутните антитела, а тестовите имаат исклучително висока клиничка сензитивност 100% и специфичност 99% бидејќи се детектираат IgG антителата, вклучително и неутрализирачките антитела, на рецептор-врзувачкиот дел (RBD) S1 суб-единицата на “spike” протеинот на SARS-CoV-2.

Акцијата трае до 27.09.2022

Останете во добро здравје