Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Кинезио-семинар и работилница со Д-р Кензо Касе, иноваторот на кинезиотејпингот техника

Назад до Настани

03.04.2019

Кинезио-семинар и работилница со Д-р Кензо Касе, иноваторот на кинезиотејпингот техника

Македонското физиотерапевтско здружение во соработка со компанијата ФИЛА-ФАРМ од Скопје организира Кинезио-семинар и работилница на 21. април 2019 година во 10 часот во Жан Митрев Клиник Скопје, гостин на семинарот ќе биде Д-р Кензо Касе, иноваторот на кинезиотејпингот техника.

Регистрација за учество може да се направи на следниот е-маил president@mfz.mk или на ‪070772122.

Котизација за членови на МФЗ е 1000 денари а за сите останати 1200 денари.

Котизацијата треба да биде уплатена на следната жиро сметка ‪210072165990137 во НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ со назнака кинезио семинар, најдоцна до 15 април 2019.

Бројот на учесници е ограничен.