Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

21.02.2024

Клиника Жан Митрев организира работилница за борба против срцево-садови заболувања

Започна Неделата на борба против срцево-садови заболувања! Жан Митрев Клиника и оваа година традиционално соработува со Црвен Крст на град Скопје. За нивните волонтери кои денес ни беа на посета, нашите психолози и психотерапевти доц.д-р Кристина Егуменовска и Александра Петроски реализираа психолошка работилница на многу актуелна тема. Младите размислуваа за тоа како да ја препознаат својата комфор зона и за начините како да ја надминат со цел личен раст и развој!