Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

14.02.2023

Клиниката Жан Митрев – Мотивација за идните кардиохирурзи

Можноста да се почуствува работната атмосфера во операциона сала е дополнителна мотивација за идните кардиохирурзи

Д-р Греса Мустафа е 25 годишна докторка од Косово. Нејзина желба е во иднина да специјализира на полето на кардиохирургија. Затоа и ни се обрати со барање да присуствува во операционата сала и да ја почуствува атмосферата во која д-р Митрев со својот тим изведува сложени операции.