Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

07.10.2022

Нашите активности наменети за ранливите категории граѓани продолжуваат

Во склоп на активностите поврзани со Светскиот ден на срцето кој традиционално се одбележува секој 29 септември, клиничката болница Жан Митрев спроведе бесплатни кардиолошки прегледи во два дома за палијативна нега. Имено екипата во состав д-р Дашурие Незири и д-р Петар Угуров заедно со медицинскиот техничар Ристо Ролевски, ги посетија домовите Сонце и Милица каде на околу 30 лица им беа направени бесплатни превентивни кардио прегледи. Исто така им беа поделени и витамини од линијата на германскиот бренд Ортомол.
Им благодариме на срдечниот прием и им посакуваме добро здравје.