Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

23.02.2022

Недела на борба против срцево садови заболувања!

Tрадиционално и оваа година Неделата на борба против срцево садовите заболувања ја организира тимот психолози при клиниката, доц. д-р и лиценциран психотерапевт Кристина Егуменовска и лиценциран психолог и специјализант по психотерапија Марија Аџиоска.

Дел од активностите се и бесплатните кардиолошки прегледи кои во текот на оваа недела ги правиме за пациенти од ранливи категории и тоа, од дневниот центар за стари лица, бездомни лица и лица под меѓународна заштита во Р.Македонија.