Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

01.03.2022

Одржана еднодневна работилница за филери за усни

Викендов во нашиот центар за естетска дерматологија, беше одржана едноденевна практична работилница наменета за усовршување на техника за филери за усни под менторство на специјалист дерматолог д-р Анџелка Илиева која е ментор и едукатор за дермални филери во нашата земја. Се работеше со брендот Белотеро и сите модели си заминаа задоволни од сработеното. Секако за сите посетитeли на работилницата беа доделени сертификати.