Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

04.07.2022

Одржана работилница за апликација на дермални филери

Викендов во просториите на естетската дерматологија при Клиниката ZAN MITREV во соработка со Merz Aesthetics успешно беше завршен Master Class за апликација на дермални филери. Работилницата беше водена од КОЛ тренерот д-р Гордана Бијелиќ и нашиот дерматолог д-р Анџелка Илиева. Им благодариме на присутните и на моделите.