Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

11.07.2019

Посета на дечиња од „Гете Институтот“

Петнаесетина дечиња од „Гете Институтот“ од Скопје денеска ја посетија нашата клиника.

Тие со дел од своите наставнички по германски јазик имаа можност да видат како се работи во Zan Mitrev Clinic и одблизу да се запознаат со некои процеси во работата.

Задоволството заврши во нашиот ресторан „Пулс“ каде имаа можност да пробаат дел од нашата свежо подготвена вкусна и здрава храна.

Гете-институт е културна институција на Сојузна Република Германија која својата дејност ја извршува низ целиот свет. Го афирмира учењето на германскиот јазик во странство и негува меѓународна културна соработка.