Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

22.01.2019

Презентација на Arthrex Angel системот

Во понеделник, на 21.01.2019, во аудиториумот на нашата клиника се одржа презентација на Arthrex Angel системот за добивање на PRP (platelet reach plasma), која покрај ортопедија може да има примена во третман на рани, декубитуси, дерматологија, гинекологија, абдомен и др.

Интересот кај медицинскиот кадар беше голем по што следуваа многу прашања до претставникот на компанијата.

Состанокот завши со пригоден коктел во Ресторан Пулс кој е во склоп на клиниката.