Закажете преглед

Закажи преглед

389 2 3091500

06.03.2019

Презентација на Босналијек

Во аудиториумот на Zan Mitrev Clinic компанијата Босналијек ги презентираше своите производи пред лекарите од клиниката.

Под мотото „Чекор по чекор – До добро чувство“ беше представен лек од избор за третман на невропатска болка.

  • 48
    Shares