Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

02.10.2018

Презентација на компанијата SYNERGY која е застапник на VIVOSTAT од Данска

Денеска во аудиториумот на Zan Mitrev Clinic се одржи презентација од страна на компанијата SYNERGY која е застапник на компанијата VIVOSTAT од Данска за автологен фибрински лепак.

Тема на презентацијата беше „Примена на автологни ткивни адхезиви во кардиохирургија“.