Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

25.10.2023

Продолжува соработката со стручното медицинско училиште од Струмица

32 средношколци од насоката сестри од СОУУД ,,Димитар Влахов ,, од Струмица ја посетиjа нашата клиника. Под водство на наставниците Алберта Шириќ и Елена Штркева учениците од 3 година направија комплетна обиколка на просториите и одделите со цел запознавање на работни процесеси во болничка установа.
Исто така им беше испорачана и пратка со болнички нагледни материјали кои ќе можат да ги користат за практична работа.