Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

12.02.2024

Продолжува традиционалната соработка со Општина Центар

Денеска во Основното Училиште „Киро Глигоров“ Скопје, како дел од потпишаниот меморандум за соработка, беа доделени 80 ваучери за педијатриски прегледи за секое новороденче од Општина Центар – Скопје
Ги очекуваме родителите со своите деца да одберат термин кој најмногу им одговара и да дојдат кај нашите искусни педијатри. Телефон за закажување 02/3091-484