Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

28.06.2022

Промо цени – направете нешто повеќе за себе ова лето

Летото е период кога најмногу размислувате за одмор и релаксација. Ова лето погрижете се и за своето здравје, направете нешто повеќе за себе. Во периодот од 1 јули до 31 август, во Жан Митрев Клиник:

-30% на сите радиолошки услуги.

 • КТ(компјутерска томографија),
 • МР (магнетна резонанца на било која регија),
 • РТГ (рентген),
 • мамографија (2Д и 3Д)
 • ехо на дојка и
 • остеодензитометија.

• -50% на гинеколошки пакет (преглед+ПАП)
• Бесплатна крвна слика со секој извршен преглед:

 • кардиолошки,
 • уролошки,
 • гинеколошки,
 • ортопедски,
 • ендокринолошки,
 • ОРЛ,
 • пулмонален,
 • абдоменален,
 • гастроинтестинален и
 • педијатриски.

Не чекајте, закажете го вашиот преглед на 02/3091-484. Превентивните прегледи спасуваат живот.