Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

21.07.2022

Соопштение

Би сакале да ве известиме дека во последните неколку денови одговорните лица од Клиничката болница Жан Митрев се во контакт со инспекциските служби од МАЛМЕД, ДСЗИ, како и Основното Јавно Обвинителство (ОЈО) и МВР, со цел достава на бараната документација.
Како и до сега, во интерес на утврдување на фактичката состојба, остануваме на располагање за соработка со сите официјални државни органи.

Ги повикуваме медиумите и сите страни од интерес да се воздржат од предврмено донесување заклучоци и изнесување разни шпекулации.