Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

23.12.2018

Улогата на психологот во здравствен сетинг

Во рамки на меморандумот за соработка помеѓу Zan Mitrev Clinic и International Balkan University на 21.12.2018 година студентите од Факултетот за психологија и Факултетот за советување имаа можност да ја посетат нашата клиника и да учествуваат на предавање насловено Улогата на психологот во здравствен сетинг кое го одржа нашиот психолог и психотерапевт Фросина Ристовска. Тие имаа можност и да дознаат нешто повеќе за начинот на уредување и услугите кои ги нудиме преку презентацијата на Славица Пециоска Докузовска. Како болница нашиот тим секогаш се стреми кон промоција на вредностите кон кои ние се стремиме и кон работа со млади кои понатаму ќе можат овие вреднсти да ги пренесат на нивните работни места. Споделувањето на знаењето е една од основните вредности на нашиот тим.