Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

14.06.2019

„УНИ-МЕДИКАЛ ПСТ“ со презентација пред тимот на Zan Mitrev Clinic

На 13.06.2019 во просториите на Клиничка болница „Жан Митрев“ презентација на медицинска опрема одржа компанијата „УНИ-МЕДИКАЛ ПСТ“ од Скопје. Нејзина основна дејност е набавка, продажба и сервисирање на медицинска опрема. Таа поседува сертификат ISO 9001 во областа на: примена набавка, продажба и сервис на медицинска опрема, уреди и резервни делови.

Компанијата работи како директен и достоен ексклузивен претставник на повеќе реномирани светски имиња во производството на медицинска опрема како што се: ERBE Elektromedizin GmbH Germany (Електро-Медицина), Rudolf Riester GmbH Germany (Професионална Дијагностика), Fujifilm Japan (Флексибилна Ендоскопија), Dr. MACH Germany (Оперативни светла), Fukuda Denshi Japan (Ултразвучна Дијагностика, ЕКГ Апарати, Холтери…), Cardiatech International (АЕД Дефибрилатори), Neurosoft Russia (Невролошка опрема) итн. Дел од оваа медицинска опрема беше презентирана пред тимот на нашата клиника.