Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Настани

07.03.2019

Вашата нова локација за успешен настан

Успешноста на еден настан, покрај другото, многу зависи и од амбиентот, услугата и соработката.

Професионална, но пријатна атмосфера и модерна технологија е идеална комбинација за предиспозиција за успех

Конференциската сала во Жан Митрев Клиника има капацитет од 100 седишта и располага со видео ѕид 4×47″ безжично озвучување, модерно осветлување и најмодерна техничка поддршка.

Ова е идеален простор за организирање на состаноци, обуки, едукации, предавања, симпозиуми, конференции и други настани.

Модерниот изглед на конференциската сала нуди пријатен амбиент за организација на сите настани.

Во склоп на салата е Ресторанот „МедПулс“ кој нуди кетеринг услуги, ручеци и кафе паузи, во зависност од потребите на настанот.

За сите гости на салата е обезбеден бесплатен паркинг простор.

За повеќе информации за слободни термини, цени и услови, обратете се на телефонските броеви:

02/3091-500
02/3091-484