Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

05.09.2019

Видео од Zan Mitrev Clinic како најдобар пример за соработка со „Филипс“

Екипата на „Филипс“ производител на медицинската опрема по највисоки стандарди, денеска во Zan Mitrev Clinic снима Customer Testimonial Video. Нашата клиника е една од седумте болници од Европа која беше одбрана за вакво видео како „High Class of Art of Excellence“ со својата инфраструктура, услугите и грижата за пациентите.

Zan Mitrev Clinic го одбра „Филипс“ за свој партнер, по претходно искуство од други производители на опрема бидејќи е „user friendly“ и софтверските апликации како на пример за КТ ангиографиите и особено за КТ коронарографиите се толку едноставни и автоматизирани, што многу го скратува времето потребно за реконструкции и анализа бидејќи токму тие се тие „time consuming“ процеси, а со тоа може да се завршат и повеќе комплексни прегледи за пократко време.

Од аспект на пациентите, тоа е исто така важно, бидејќи така се добива најбрза, навремена и прецизна дијагноза, а понатаму и соодветен третман.

Исто така за пациентите, а секако и за персоналот, е важно тоа што со најновата Филипс технологија е значајно намалена е и дозата на зрачење кај апаратите со јонизирачко зрачење, РТГ апаратот, КТ, ангио апаратот.

Филмот што денеска се снима кај нас по обработката ќе биде дистрибуиран низ цела Европа, и ќе биде функционална презентација како комбинацијата на врвна технологија, знаење и посветеност кои можат да ги поместат границите на возможното.