Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

28.12.2023

За нашиот тим – Бидејќи цело е кога сме заедно!

Вообичаено е кога годината завршува, да се направи ретроспектива и секој да се подготви за следните предизвици како на работен така и на личен план. Затоа во текот на изминатата седмица Одделот за психологија и психотерапија реализираше низа психолошки работилници во кои беше вклучен нашиот тим. Преку специјално дизајниран процес, игровна активност и осмислен дијалог сите вработени можеа да размислат за годината што изминува и новата што доаѓа, да се поврзат меѓусебно и да уживаат во искуствениот процес. Им благодариме на нашите психолози доц. д-р Кристина Егуменовска и Александра Петроски за одлично спроведените работилници кои поттикнаа многу теми за размислување.