Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

25.12.2017

За поуспешна 2018-та година

 

Крајот на годината е секогаш резервиран за сумирање на сработеното, успесите, реализација на планираното, но и за очекувањата за наредната година… И кога успесите се големи тогаш и забавата е очекувана…

2017 година ја испративме со нашиот традиционален музички партнер- Пепи Ренџов и неговата група, за потоа да се слушне и една поинаков музички јазик, имагинарен, со кој комуницираат музичарите од битолската група ФОЛТИН, а имаше и смеа…

За тоа се погрижи стенд-ап комичарот Марјан Ѓорѓиевски, кој во неговиот препознатлив стил, пренесе дел од секојдневието во кое живееме…

За крај, секако следуваа пораките од д-р Жан Митрев кој посака следната година, кога болницата ќе го прослави полнолетството да биде уште поуспешна, со многу здравје и среќа за сите вработени и семејствата!

2017 година ја заокружуваме со огромни успеси, со задоволни пациенти и продолжени животи! Нека новата 2018 година биде уште поуспешна!

Среќна Нова 2018-та Година!