Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

09.01.2023

Жан Митрев – Ја повлекувам тужбата против ИРЛ

Минатата година ми беше нанесена неправда преку невистини изнесени во јавноста. Како моја реакција на овие обвинувања поднесов тужба за медиумот. Не ми беше целта да се расправам ниту да нанесам штета на медиумот, како што мене ми беше нанесена неправда. Целта ми беше да ја покажам вистината. Но судот на јавноста и на Бог е тој што ќе суди за сите неправди. На овој ден, голем христијански време е за простување. Затоа и решив да ја повлечам тужбата.