Изјава на д-р Жан Митрев – лекувањето на тешко болните пациенти од Covid-19

Дневна доза здравје

јули 07,2020

Изјава на доктор Жан Митрев за начинот на лекување на тешко болните пациенти од инфекција од Covid-19 во нашата клиника.