Оглас за вработување

Дневна доза здравје

декември 12,2017

МИКРОБИОЛОШКАТА ЛАБОРАТОРИЈА во ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК има потреба од:

Доктор – специјалист по микробиологија (1 лице)

Потребни квалификации:

Завршен медицински факултет – специјализација по микробиологија
Со работно искуство
Познавање на англиски јазик
Работно користење на компјутер – MS office

Личен профил:

Професионален и позитивен однос
Љубезност, учтивост и хуманост,
Способност за самостојна и тимска работа.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: info@zmc.mk. Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција „Специјалист по медицинска микробиологија“ за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот e објавен на 22.12.2017 година и ќе трае до 10.01.2018 година.