Оглас за вработување сервисер

Дневна доза здравје

ноември 11,2017

„Фила – фарм“ вработува СЕРВИСЕР НА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА

Потребни квалификации:

Завршено високо образование – Електротехнички факултет
Без и со работно искуство( се смета за предност)
Одлично познавање на англиски јазик, а германски јазик е предност
Предност – лиценца за одржување на медицинска опрема
Одлично познавање на MS Office

Вештини и способности:

Одлични комуникациски вештини
Одговорност и лојалност
Динамични, иницијативни и насочени кон резултати

Огласот e објавен на 22.11.2017 година и ќе трае до 01.12.2017 година. Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса: info@zmc.mk ,  со задолжителна назнака “За оглас за сервисер за медицинска опрема”. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!