Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Искуства на наши пациенти

Назад до Искуства

14.04.2023

Старите рекле ,,за кого има век има и лек,,

Нашиот долгогодишен пациент г-дин Сотир Сотировски од Охрид уште еднаш ни го довери најскапоценото-својот живот. По неколкуте претходно направени оперативни зафати во изминатите 10 години и доживеан мозочен удар, г-дин Сотир беше успешно опериран со цел да се санира стеснување на каротидната артерија. Му посакуваме брзо опоравување дома и многу здравје.