Потсетување за сите кои сакаат да направат ПЦР тест

Дневна доза здравје

август 08,2021

Резултатите се признаени во сите земји во светот, а тестовите сертифицирани од СЗО

Како дел од генетската лабораторија, а во склоп на клиничката болница Жан Митрев функционираат неколку локации за тестирање и тоа: Жан Митрев Клиника во Скопје, Жан Митрев Дијагностика во Струмица и двата пункта за тестирање на Аеродромите во Скопје и Охрид.

Достапни се различни варијанти на Sars-CoV2 тестови, и секако најбараните: ПЦР тест со резултати кои ги добивате истиот ден по цена од 2200 ден. Доколку се тестираат двајца од исто семејтво цената изнесува 1500 ден по човек. За брзиот антигенски тест со резултати кои се готови за 40 минути по земање на примерокот, цента изнесува 1500 ден.

Работиме со и без закажување.

Работно време во Жан Митрев Клиника Скопје секој ден од 8-16 часот. Инфо тел: 02/3091-484
Работно време во Жан Митрев Дијагностика Струмица пон-пет од 7 до 13 часот, сабота од 9 до 12 часот. Инфо тел: 034/320-302

Аеродром Скопје работно време пон-пет од 02:00 – 20:00 часот, саб-нед од 02:00-18:00 часот Инфо тел: 02/3091-484 или 070/285-751

Аеродром Охрид работно време секој ден (освен среда и четврток) од 07:30-19:30 часот
За информации јавете се на 070/285-751; пон-петок 07:00-23:00 часот, саб-нед 10:00-18:00 часот