Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Гастроентерохепатологија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line или преку нашиот контакт број на 02 3091 484

Д-р Христјан Писевски

Д-р Пеце Стефановски