Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Нефрологија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line или преку нашиот контакт број на 02 3091 484

Нефролошки ехо преглед

Проф. д-р Нинослав Ивановски

Д-р Мајда Мемедовска