Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Педијатрија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line или преку нашиот контакт број на 02 3091 484

Специјалистички педијатриски преглед

Д-р Станислава Анѓелеска
Специјалист по педиатрија