Сезоната на патувања започнува -Специјална понуда за PCR Pooling тестови

Дневна доза здравје

јуни 06,2021

За сите оние кои планираат да патуваат во странство, генетската лабораторија при клиничката болница Жан Митев креираше специјална понуда за семејства. Имено за 2 или повеќе членови од исто семејсто достапна е опцијата за PCR Pooling тестирање по цена од 1500 денари по лице. Резултатите се готови најдоцна 24 часа од земање на примерокот, а секој од семејството добива индивидуална потврда на странски јазик (англиски или германски) валидна за патување.

Ве молиме закажете термин кој ќе ви одговара на 02/3091-484.