Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

18.02.2019

Doktor Jasna Anastasovska pjesë e ekipit të Zan Mitrev Clinic

Nga dita e sotme në klinikën tonë filloi me punë primarius Dr. Jasna Anastasovska, pediatër specialist reumatolog – kardiolog. Dr. Anastasovska ka përvojë 30 vjeçare në pjesën e reumatologjisë – kardiologjisë së fëmijëve. Është edukuar në Kroaci, Serbi dhe Bullgari dhe ka marrë pjesë në kongrese të shumta profesionale evropiane dhe botërore nga fusha e reumatologjisë dhe kardiologjisë së fëmijëve.

Dr. Jasna Anastasovska do të jetë pjesë e ekipit të kardiokirurgjisë së fëmijëve, që nga data një shkurt filloi të punojë në kuadër të Spitalit klinik “Zhan Mitrev”

Ambulanca e saj do të jetë e hapur për të gjithë fëmijët me probleme me zemrën, me mbulim komplet financiar nga FSSHM