Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

27.10.2020

Dr. Zhan Mitrev sëbashku me ekipin e tij i dhanë një mundësi të re për jetën vogëlushit Miki

Miki i vogël, siç e quajtëm gjatë qëndrimit në klinikën tonë, u soll në njësinë e kujdesit intensiv në repartin pediatrik menjëherë pas lindjes së tij.

I lindur me një defekt kompleks të zemrës që kërkonte ndërhyrje urgjente, Miki u vendos menjëherë në programin operativ.

Dr. Zhan Mitrev sëbashku me ekipin e tij kryen me sukses operacionin në të cilin u krye transpozimi i enëve të mëdha të gjakut, që i dha Mikit të vogël një mundësi të re për jetën.

Për vetë operacionin dhe periudhën postoperative të kësaj foshnje të porsalindur flet Dr. Diana Popevski, anesteziologe dhe Dr. Gjorgji Filev, pediatër-neonatolog.