Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

28.06.2020

Dr. Zhan Mitrev vizitoi Ivan Ognjanovskin, pacientin të cilit i është bërë transpantimi i parë i zemrës në vendin tonë

Dr. Zhan Mitrev vizitoi Ivan Ognjanovskin, pacientin të cilit i është bërë transpantimi i parë i zemrës në vendin tonë.

Ivan është në gjendje të mirë shëndetësore dhe pas rekomandimeve të doktor Mitrev, ai tashmë po përgatitet për lëshimin e tij nga spitali dhe për të vazhduar me trajtimin dhe kujdesin e mëtejshëm në shtëpi.

Ivan me padurimi priste për takimin me doktor Mitrev, për të cilin u ngrit dhe përshëndeti në mënyrë që të bindte të gjithë për dëshirën e tij për t’u rikuperuar dhe për t’iu rikthyer jetës normale sa më shpejt.
Gjatv gjithë periudhës së rekuperimit dhe shërimit të tij, kanë qenë të përfshirë mjekë nga klinika jonë, të cilët së bashku me kolegët e tyre nga kardiokirurgjia shtetërore kanë monitoruar në mënyrë të  pandërprerë çdo minutë gjendjen dhe shëndetin e tij.
Bashkëpunimi ndërmjet Zan Mitrev Clinic dhe ekipit shtetëror të kardiokirurgjisë vazhdon, veçanërisht kur bëhet fjalë për pacientë të sëmurë në gjendje të rëndë.