Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

14.12.2022

Edhe një jetë tjetër e shpëtuar

Përkushtimi, aftësia dhe eksperienca e ekipit të angiografisë rezultoi edhe një herë në implantimin e suksesshëm të një valvule aortale në zemër, e njohur si procedura TAVI.
Ekipi përbëhet nga: Dr. Villma Ampova-Sokolov kardiologe intervenuese, Dr. Nikolla Hristov kardiokirurg, Dr. Ilija Neshkovski kardiolog intervenues, Dr. Daniel Uniq, Dr. Dragica Vezenkova –Vuçkova anesteziologe, Infermierja Sonja Rusevska – infermierja e vetme e çertifikuar në vendin tonë për përgatitjen e valvulave aortale, Infermierja Susana Kostovska, Beti Ignatova dhe Vesna Naumovska, infermieret instrumentiste Sanja Davidov dhe Tina Bozhinovska, tekniku mjekësor Stefan Janeski dhe radioteknologu Mihajlo Manoilov përsëri treguan se janë në krye të detyrës për të shpëtuar jetë.