Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

05.12.2022

Ekipi ynë i ortopedëve dhe traumatologëve

Në Spitalin klinik Zhan Mitrev, një nga specialitetet kryesore është ortopedia. Ekipi ynë është i përbërë nga specialistë me përvojë: Dr. Sasho Mlladenovski – kirurg ortoped; prof. dr. Konstantin Mitev-specialist i kirurgjisë së përgjithshme, subspecialist traumatolog dhe prof. dr. Sllavço Stojmenski, specialist i kirurgjisë së përgjithshme, subspecialist traumatolog.

Të edukuar në qendrat më të mira evropiane për trajtimin operativ më të avancuar të dëmtimeve të sistemit muskuloskeletor: trajtimi minimal invaziv i frakturave të kockave, kirurgjia artroskopike, zëvendësimi i artikulacioneve protetike (pelvis, gju, shpatull, bërryl), trajtimin e sëmundjeve të shtyllës kurrizore, ortopedi pediatrike, patologji tumorale të kockave dhe indeve të buta si dhe mjekësi rigjeneruese me aplikimin e PRP, qelizave staminale (qelizave amë) dhe acidit hialuronik.

Me çfarë merret ortopedia?

Ortopedia është specialitet mjekësor që merret me trajtimin e kockave dhe muskujve. Kirurgjia ortopedike është degë e mjekësisë që merret me sëmundjet, lëndimet dhe gjendjet e sistemit muskuloskeletor që lidhen me muskujt dhe skeletin e trupit. Kjo përfshin nyjet, ligamentet, tendinat dhe nervat.

Ku duhet te drejtoheni për problemet ortopedike?

Nëse keni problem me kockat, nyjet ose muskujt, është e nevojshme që trajtimi juaj të ketë qasje
ortopedike.
Zakonisht mjeku i kujdesit parësor mund të diagnostikojë sëmundjen, pas së cilës ai duhet t’ju rekomandojë të kryeni kontroll specialistik tek mjeku subspecialist traumatolog ose mjeku ortoped.

Ortopedët dhe traumatologët

Ortopedët dhe traumatologët janë të trajnuar/edukuar për të trajtuar patologjinë e sistemit muskuloskeletor. Ata mund të diagnostikojnë gjendjet e kockave, muskujve, nyjeve, tendinave ose ligamenteve. Ata gjithashtu mund të trajtojnë lëndim, të ofrojnë rehabilitim dhe të këshillojnë se si të parandaloni dëmtimin e mëtejshëm në zonën e prekur.

Ekipi ynë i ortopedëve dhe traumatologëve ka njohuri multidisiplinare për të gjitha problemet që lidhen me sistemin muskuloskeletor, dhe përvoja e tyre shumëvjeçare dhe aplikimi i procedurave të avancuara diagnostike dhe operative mundësojnë trajtimin më modern të pacientëve të politraumatizuar, jeta e të cilëve është në rrezik.
Për të rezervuar kontrollin tuaj, mund të telefononi qendrën tonë të kontakteve në 02/3091-484.