Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekzaminim promovues fizioterapeutik me 50% zbritje

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

10.09.2019

Ekzaminim promovues fizioterapeutik me 50% zbritje

Ekipi i fizioterapisteve në Spitalin klinik “Zhan Mitrev” me rastin e shënimit të ditës së fizioterapistëve me datë 8 shtator, përfshihet në fushatën për vlerësimin fizioterapeutik/ekzaminim të aparatit lokomotorik me 50% zbritje. Aksioni do të zgjasë nga data 10.09.2019 deri më 30.09.2019.

Rezervimin për kontrollin promovues fizioterapeutik mund ta bëni në numrin e telefonit në vijim: 00389 2 3091500 ose 00389 2 3091 484 çdo ditë pune nga ora 08:00 – 20:00

Në bazë të kryerjes së kontrollit fizioterapeutik, pacientët do të kenë mundësi të marrin rekomandime të personalizuara përsa i përket trajtimit apo diagnostikimit të tyre.

Qasja multidisiplinare për trajtimin e sëmundjeve muskulo– skeletore si dhe disponueshmëria e diagnostikimit të shpejtë dhe të avancuar, të kombinuara me eksperiencën shumëvjeçare në praktikën klinike janë një mundësi e perkryer për marrjen e trajtimit efektiv dhe në kohë të pacientëve.