Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

26.01.2023

Fëmijët janë në vend të parë, ata janë dekorimi i botës!

Fëmijët janë në vend të parë, ata janë dekorimi i botës!

Çdo fëmijë meriton mbrojtjen dhe kujdesin më të mirë mjekësor. Në këtë kontekst është vendimtare qasja gjithëpërfshirëse për ruajtjen dhe përmirësimin e shëndetit të fëmijëve nga ana e mjekut pediatër specialist. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për periudhën e ndjeshme e rritjes dhe zhvillimit të shpejtë ose për moshën më të hershme që nga lindja deri në vitet e tyre të adoleshencës. Në klinikën tonë ofrohen ekzaminime pediatrike të specializuara për fëmijë të shëndetshëm dhe të sëmurë me patologji dhe probleme të ndryshme.
Tani jemi në sezonin e infeksioneve të shpeshta të rrugëve të frymëmarrjes, ku më të prekurit janë fëmijët, prandaj nevojitet diagnostikimi dhe trajtimi në kohë i infeksioneve të rrugëve të sipërme dhe të poshtme të frymëmarrjes (bronkioliti, bronkiti, pneumonia).
Me anë të testit të ri të antigjenit mundësohet zbulimi i shpejt dhe i saktë i 5 shkaqeve më të shpeshta të infeksioneve të frymëmarrjes, dhe në këtë mënyrë edhe trajtimi i shpejtë dhe efektiv i tyre (Influenza A+B, RSV-Respiratory Syncytial virus, Adenovirus, Mycoplasma Pneumonia dhe SARS-COV-2). Testi bëhet me anë të tamponit (bris) nazofaringeal (nga hunda dhe fyti), rezultatet e të cilit merren për gjysmë ore.

Për rezervimin e kontrollit pediatrik të specializuar për fëmijën tuaj me pediatren specialiste Dr. Stanislava Angjeleska, telefononi në 02/3091-484