Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

31.08.2020

Fizioterapi në komoditetin e shtëpisë tuaj

Si rezultat i situatës aktuale, rrezikut të mundshëm ndaj infektimit dhe përhapjes së virusit Sars-Cov2 dhe sëmundjes Covid-19, një numër i madh i pacientëve i shmangin vizitat tek fizioterapistët dhe kështu vonojnë trajtimin e duhur të gjendjes së tyre.

Zan Mitrev Clinic për të gjithë ata që hezitojnë ose nuk duan të largohen nga shtëpia e tyre, ka siguruar mundësinë për të dërguar ekipin e tyre të fizioterapistëve, të cilët I ofrojnë këto shërbime pa pasur nevojë që të dilni nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Ekipi profesional i 6 fizioterapistëve me përvojë shumë vjeçare është veçanërisht I trajnuar për të trajtuar kushtet apo gjendjet e mëposhtme:

1. Gjendjet ortopedike

– Dhimbje në nyje dhe muskuj

– Dhimbje dhe diskomfort në pjesën e qafës

– Dhimbje dhe diskomfort në zonën e shpinës

– Ngurtësim i shpatullës, bërryl tenisi, etj.

2. Gjendjet neurologjike

– Gjendjet pas goditjeve në tru

– Paresis / paralizë e nervave

– Shiatikia (nervi shiatik)

– Nervopatitë.

3. Rehabilitimi pas lëndimeve sportive

– Shtrirja apo tërheqja e nyjeve (kyçeve)

– Dëmtime të ligamenteve dhe meniskut.

4. Rehabilitimi pas operacionit

– Rehabilitimi pas trajtimeve të kirurgjisë kardiake

– Rehabilitimi pas zëvendësimit të nyjeve të mëdha (këllkut, gjurit)

– Rehabilitimi pas amputimeve

– Rehabilitimi pas frakturave.

5. Fizioterapi respirative

– Çlirimi i rrugëve të frymëmarrjes nga sekretimi pas trajtimeve të kirurgjisë kardiake;

– HOBB.

6. Rehabilitimi Geriatrik, trajtimet posturale, etj.

Përse duhet të zgjidhni një qasje të tillë?

– Shërim i shpejtë;

– Trajtim personal me vëmendje të plotë për gjendjen tuaj

– Ju merrni udhëzimet e duhura për kryerjen e ushtrimeve dhe aktiviteteve në shtëpinë tuaj për pjesën tjetër të ditës

– Organizoni kohën që ju përshtatet, nuk keni nevojë të dilni nga shtëpia dhe të prisni në korridoret e spitaleve me pacientë të tjerë

– Nuk humbisni kohë në organizimin e transportit në institucionin shëndetësor (ka një numër të madh të pacientëve të cilët për shkak të gjendjes së tyre shëndetësore nuk janë në gjendje të dalin nga shtëpia)

– Gjëja më e rëndësishme është se trajtimi bëhet në shtëpinë tuaj në mënyrë që të mos ketë rrezik nga infeksioni i mundshëm me virusin.

Trajtimet fitioterapeutike të cilat janë në dispozicion

– Elektroterapia (Stimulimi neuromuskular, TENS, Rrymat interferente, stimulimi funksional magnetik);

– Kinesiterapia

– Kinesio taping

– Fizioterapi respirative

– Kinemat (në kombinim me ose pa elektrostimulim)

– Vlerësim fizioterapeutik

– Trajtime të kombinuara (kinesiterapia me elektroterapi, etj.).

Mos e lini pas dore shëndetin tuaj.

Bëni rezervimin e terminit tuaj në numrin tonë të telefonit  00389 2 3091  484 dhe merrni trajtim profesional fizioterapeutik në shtëpinë tuaj.