Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

21.08.2020

Fizioterapistët tanë tashmë të disponueshëm edhe për konsultime online

Gjatë perudhës së pandemisë nga koronavirusi, me qëllim për të mbrojtur veten dhe personat e tjerë rreth jush, bëni rezervimin për konsultimin virtual me ekipin tonë të fizioterapistëve të cilët kanë përvojë të gjerë klinike në rehabilitimin postoperativ dhe mund t’ju ndihmojnë me udhëzime për rehabilitimin e duhur në shtëpi.

Ata janë të disponueshëm për konsultime:

  • Nëse dëshironi të kryeni ushtrime të reja që do të përmirësojnë gjendjen tuaj fizike pas operacionit në zemër.
  • Nëse keni vështirësi në kryerjen e ushtrimeve të frymëmarrjes të rekomanduara për periudhën tuaj të rehabilitimit kardiak në shtëpi
  • Ne jemi këtu edhe nëse keni nevojë për më shumë informacion – paqartësi se si të përdorni në mënyrën e duhur pajisjet ortopedike
  • Ose keni nevojë për këshilla lidhur me zbatimin e duhur ose intensitetin e kryerjes së ushtrimeve në shtëpi.
  • Mund të këshilloheni me ne nëse keni implant artificial të këllkut ose gjurit dhe keni nevojë për këshilla për të rritur lëvizshmërinë e duhur dhe për t’iu kthyer aktiviteve normale ditore.
  • Nëse jeni duke kryer fizioterapi dhe gjendja juaj nuk përmirësohet ose keni efekte anësore, mund të na kontaktoni në mënyrë që të mund t’ju vijmë në ndihmë me këshillat e duhura
  • Nëse jeni pozitiv ndaj COVID-19 dhe keni nevojë për këshilla për përmirësimin e gjendjes fizike.

Konsultimi me fizioterapistët mund të planifikohet jo vetëm në linkun zmc.tiktak.mk