Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

23.02.2022

Java e luftës kundër sëmundjeve kardiovaskulare!

Tradicionalisht edhe këtë vit Java e luftës kundër sëmundjeve kardiovaskulare organizohet nga ekipi i psikologëve të klinikës tonë , Asst. Dr. Kristina Egumenovska psikoterapiste e licencuar dhe psikologia e lincencuar dhe specializante në psikoterapi Marija Axhioska.

Pjesë e aktiviteteve janë edhe kontrollet kardiologjike pa pagesë që bëhen gjatë kësaj jave për pacientët е kategorive më të dobëta, nga qendra ditore për personat e moshuar, të pastrehët dhe personat të cilët janë nën kujdesin dhe mbrojtjen ndërkombëtare të Republikës së Maqedonisë.