Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

23.07.2020

Ju shpëtuat jetën e vëllait tim! Ju jeni heronj të vërtetë! Falenderime të përzemërta ndaj Dr. Mitrev dhe të gjithë ekipit mjekësor

Vazhdimisht mbërrijnë mesazhe të shumta në të cilat pacientët tanë apo anëtarët e familjes së pacientëve, shprehin falënderimet e tyre të përzemërta ndaj ekipit tonë mjekësor.

Këtë herë mesazhi që kemi marrë është nga vëllai i pacientit tonë Përparim Krasniqi, Z. Minush Krasniqi.

“Dua të falënderoj të gjithë punonjësit në klinikë për gjithçka që keni bërë për vëllain tim, ju keni shpëtuar jetën e tij!” Ju jeni heronj të vërtetë! Falenderime të përzemërta ndaj Dr. Mitrev dhe të gjithë ekipit mjekësor. Vazhdimisht kam marrë udhëzime për kujdesin dhe trajtimin e vëllait tim, edhe gjatë kohës që kemi qenë në shtëpi. Vazhdimisht kam qenë në kontakt dhe jam konsultuar me punonjësit tuaj në Internet, të cilët më ndihmuan pa masë në shërimin e vëllait tim. Me përkushtim të pakursyer! “- na shkruan Z. Minush Krasniqi.

Vëllai i tij u pranua për herë të parë në klinikën tonë në fillim të muajit  janar të këtij viti, në gjendje shumë të rëndë, me plagë të mëdha dekubitale në zonën sakrale (pjesa e kërbishtit). Pacienti është transferuar me ambulancë për trajtim nga Qendra Klinike e qytetit të Prishtinës në klinikën tonë.

Mjekët tanë diagnostikuan tek pacienti kardiomiopati të dilatuar ishemike, dobësim të zemrës, sëmundje të arterieve koronare. Gjithashtu është konfirmuar tek pacienti gjendje pas infarktit miokardit. Gjendja e pacientit ishte shumë të rëndë dhe çdo ditë dhe më tepër bëhej kërcënuese për jetën e tij.

Pas stabilizimit të gjendjes dhe pas më shumë se një muaji qëndrimi në klinikën tonë, me plagë plotësisht të mbyllura dhe parametra të përmirësuara dukshëm, pacienti u lëshua nga spitali për trajtim dhe kujdes në kushtet e shtëpisë, me rekomandim për kryerjen e operacionit pas një periudhe të shkurtër kohore.

Në mes të muajit mars të këtij viti, Përparimi u pranua përsëri në spital, këtë herë për kryerjen e operacionit. Ai iu nënshtrua tejkalimit të menjëhershëm të arterieve koronare. Operacioni ishte i suksesshëm dhe pas rikuperimit të duhur dhe të nevojshëm, ai u lëshua nga spitali në fund të muajit prill.

Që nga atëherë kanë kaluar disa mua dhe gjatë kësaj kohe mjekët tanë kanë qenë në kontakt të vazhdueshëm me pacientin dhe familjen e tij, me qëllim për ti këshilluar dhe udhëzuar ata në lidhje me marrjen e kujdesit dhe trajtimit të tij.

Ndihemi vërtet krenarë dhe të lumtur kur dëgjojmë dhe lexojmë dëshmi të sinqerta që flasin për një rezultate të kënaqshme për punën e bërë, përkushtimin, dashurinë dhe sigurisht përpjekjeve mjekësore për të shpëtuar jetën e njerëzve.