Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

22.10.2020

Keni dhimbje fyti dhe temepraturë? Mos u frikësoni. Ka shumë të ngjarë që të jetë vetëm grip sezonal

Testohuni për të zbuluar saktësisht se për çfarë lloj infeksioni bëhet fjalë

Tashmë kemi hyrë në periudhën e ftohjeve dhe gripit sezanal, simtomat e të cilave nuk mund ti dallojmë nga ato të koronavirusit. Për të qenë të sigurt se për çfarë lloj infeksioni bëhet fjalë, tashmë në klinikën tonë është disponueshëm testi i ri në laboratorin tonë që lejon testimin e 4 viruseve të ndryshëm: SARS-CoV-2 + Influenca A + Influenza B + RSV (Respiratory Syncytial Virus).

Testet e tilla respirative të kombinuara janë kryer edhe më parë si pjesë e provave klinike në spital. Por tani, për shkak të aktualitetit të SARS-Cov-2 dhe viruseve sezonale, ne e kemi bërë atë të disponueshëm për pacientët të cilët nuk janë të shtruar në spital. Qëllimi është që të shmanget paniku i panevojshëm tek ata që nuk janë të infektuar ndaj koronavirusit, por nga llojet e zakonshme të viruseve sezonale.

Çmimi i testit është 4,500 denarë dhe kryhet sikurse edhe panelet e tjera respirative të testit PCR.

Testin mund ta kryeni me 10% zbritje nëse bëni rezervimin tuaj me anë të internetit në linkun në vijim:

https://bit.ly/34hhkJg