Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

23.03.2020

Marrja e mostrave për shqyrtimin e analizave për COVID-19 kryhet vetëm me rezervimin e mëparshëm të terminit

Të nderuar,

Ju informojmë se pranimi dhe marrja e mostrave për shqyrtimin e analizave për COVID-19 kryhet vetëm me anë të rezervimit të mëparshëm të terminit.

Rekomandohet që të gjitha rezervimet të kryhen nëpërmjet postës elektronike: infosalter@zmc
Në rast se nuk keni mundësi të kryeni rezervimin tuaj nëpërmjet postës elektronike, ju lutemi që të na kontaktoni në numrin e telefonit 00389 2 3091 484 çdo ditë nga ora 07:00deri në orën 19:00.

Me respekt,

Zan Mitrev Clinic