Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

02.06.2021

Me hapjen e sezonit të udhëtimeve – Ofertë speciale për testet PCR Pooling

Për të gjithë ata që planifikojnë të udhëtojnë jashtë vendit, laboratori gjenetik në Spitalin klinik Zhan Mitev ka krijuar një ofertë speciale për familjet. Përkatësisht, për 2 ose më shumë anëtarë të së njëjtës familje, opsioni për testimin PCR Pooling është në dispozicion me një çmim prej 1500 denarë për person. Rezultatet do të jenë gati brenda 24 orëve nga momenti i kryerjes së testit, dhe secili anëtar i familjes do të ketë rezultat individual në gjuhë të huaj (anglisht ose gjermanisht) të vlefshme për udhëtime.

Për kryerjen e testit është e nevojshme që të bëni rezervimin e terminit që ju përshtatet në numrin e telefonit 02 / 3091-484.