Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

24.04.2020

MJEKËT E ZAN MITREV CLINIC TË DISPONUESHËM PËR KONSULTIME ONLINE

Me përdorimin e teknologjisë dixhitale të informacionit dhe komunikimit Zan Mitrev Clinic ka siguruar qasje elektronike në shërbimet shëndetësore atëherë kur nuk keni mundësi për tu paraqitur fizikisht në klinikë.

Kemi mundësuar konsultim online me një kohëzgjatje 10 minuta, këshilla efikase nga mjeku specialist i departamentit të caktuar me anë të video-komunikimit

Mjeku juaj mund t’ju këshillojë për terapinë dhe ilaçet që merrni, t’ju jap rekomandime për kujdesin e shëndetit tuaj në shtëpi.

Rezervoni konsultimin online në faqen tonë të internetit www.zmc.mk ose në linkun zmc.tiktak.mk